ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Εξαφανίσεις προσώπων : Χαρά Ρατσιάτου μια εξαφάνιση με αίσιο τέλος


Πηγή: thebest.gr
Ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαρτίου 2013



Η εξαφάνιση ενός προσώπου είναι σίγουρα ένα τραγικό γεγονός. Στην περίπτωση όμως της 31χρονης Χαριτίνης (Χαράς) Ρατσιάτου από τον Καστελλόκαμπο της Πάτρας, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.
Η Χαρά έφυγε από το σπίτι της στον Καστελλόκαμπο Πατρών στις 11 Φεβρουαρίου 2013, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δικούς της. Από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η οικογένειά της ανησυχούσε μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό. 

Η εξαφάνιση της Χαράς απασχόλησε χθες βράδυ και την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία παρών ήταν ο αδελφός της. Υπήρξαν συνεντεύξεις μαρτύρων που ανέφεραν ότι η 31χρονη εθεάθη στον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Αθήνας ενώ άλλες μαρτυρίες έλεγαν ότι το πρωί της Παρασκευής μια γυναίκα "που έμοιαζε με την Χαρά" έσκιζε αφίσες με την φωτογραφία της που είχε αναρτήσει η οικογένεια της στην συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου στην Πάτρα. Άλλη μαρτυρία ανέφερε ότι πιθανότατα η 31χρονη έχει βρει κατάλυμα σ' ένα εγκαταλελλειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και μια γειτονιά στο 'Ιλιον ξεσηκώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής όταν είδε τις φωτογραφίες της Χαράς Ρατσιάτου 31 χρόνων και την αγωνία του αδελφού της που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, και την αναζητούσε.

Στο ακατοίκητο, γειτονικό τους σπίτι, ζούσε μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που έμοιαζε καταπληκτικά στη Χαρά. Ο αδελφός της πήγε στο σημείο και με τη βοήθεια των ευαίσθητων τηλεθεατών αλλά και αστυνομικών, κατάφερε να την εντοπίσει. Η Χαρά είχε φύγει θολωμένη από τα προβλήματα υγείας αλλά και ανεργίας που αντιμετώπιζε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου