ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Στοιχεία σοκ από αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο του Τόμας Πρωτόπαππα


«Τον πέταξε σαν καρυδότσουφλο. Δεν έφταιγε σε τίποτα το παιδί»


Πηγή: star.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Συγκλονισμένος είναι ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε καρέ-καρέ το τροχαίο ατύχημα με θύμα τον Τόμας Πρωτόπαπα να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του.

Ο 26χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του ΚΑΤ, κάτι που ήταν επόμενο, αφού όπως λέει ο εν αποστρατεία αξιωματικός «το βαν τον πέταξε σαν καρυδότσουφλο στον αέρα»!

Τα στοιχεία του αυτόπτη μάρτυρα έρχονται στη δημοσιότητα και η μαρτυρία του είναι σοκαριστική: «Το smart ήταν σταματημένο και είχε σηκωμένο χειρόφρενο. Εγώ το είδα στα πενήντα μέτρα και είδα και τον οδηγό του βαν να πηγαίνει κατά πάνω του, γιατί ήταν με την μια ρόδα στην δεξιά λωρίδα και με την άλλη στην αλέα. Για αυτό πάτησα φρένο, για να του κάνω χώρο να μην τον χτυπήσει, αλλά το βαν πήγε κατά πάνω του».

Ο άνθρωπος, που τον είδε μέσα στα αίματα να έχει σπασμούς δεν θα μπορούσε να μην τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο. Βρέθηκε εκεί το πρώτο κιόλας λεπτό.  

«Πήγα στο νοσοκομείο, είδα τους συγγενείς του… Τέτοιες ώρες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έδωσα το τηλέφωνο στην θεία του και είπα πώς ότι χρειάζονται είμαι στην διάθεση τους. Πήγα και στην τροχαία και έδωσα κατάθεση», λέει και εύχεται και αυτός όπως οι περισσότεροι που γνωρίζουν για το συμβάν να γίνει καλά.

«Μακάρι να γίνει καλά το παιδάκι, γιατί εδώ που τα λέμε δεν έφταιγε και σε τίποτα…», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου