ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Εγκληματολογικές έρευνες : Σοκ στο Χαλάνδρι - Μαχαίρωσε πέντε φορές τη σύζυγό του



Πηγή: newsit.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013



Αναστατωμένη είναι η περιοχή του Χαλανδρίου μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ο καυγάς του ζευγαριού παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Ήταν λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα όταν οι γείτονες στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι άκουσαν τον καυγά, δεν περίμεναν όμως αυτή την εξέλιξη.
Άγνωστο γιατί το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει, η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν ο σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματος. 
Οι σπαρακτικές κραυγές της γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια τους ανάγκασαν να καλέσουν την αστυνομία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, η γυναίκα βρέθηκε με συνολικά πέντε τραύματα από μαχαιριές στο κορμί της. 
Οι αστυνομικοί έφτασαν στις 4.40 και ευτυχώς πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τα χειρότερα. Όπως ήταν φυσικό, πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ενώ ενημέρωσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γυναίκα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εγκληματολογικές έρευνες διεξάγονται μέχρι αυτή την ώρα για τα αίτια που οδήγησαν το σύζυγο σε αυτή την πράξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου