ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Έρευνες με όλα τα μέσα για τον εντοπισμό των κακοποιών στα Ίσθμια


Σήμερα το απόγευμα η κηδεία της 25χρονης


Πηγή: newsbeast.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα 1 Απριλίου 2013


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, κατά την καταδίωξη των οποίων τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα μια 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια της Κορινθίας. Η κοπέλα που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.

Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, διαπέρασε το σασί του αυτοκινήτου της, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της. Η άτυχη 25χρονη που είχε δώσει στο παρελθόν μάχη για τη ζωή της, νικώντας τη λευχαιμία, κηδεύεται στις 6 το απόγευμα.

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες
Ένας εκ των τεσσάρων δραστών είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων. Σύμφωνα με τα δικαστικά στοιχεία πρόκειται για τον Μάρκο Κόλα 36 ετών, έναν από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, ύστερα από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες ένας πολίτης. Η κοπέλα που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.

Στο μικροσκόπιο το τζιπ 
Το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, ένα μαύρο όχημα τύπου τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394. Το όχημα, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που λήστεψαν οι κακοποιοί δεν είναι καμένο και έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η αιματηρή υπόθεση ξεκίνησε από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν.

Οι δράστες εντοπίστηκαν, ύστερα από συνεχείς παρακολουθήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν συνεχώς ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, να τραυματιστεί θανάσιμα στα Ίσθμια η διερχόμενη με το αυτοκίνητό της 25χρονη. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Κατευθυνόταν με το όχημα της προς την Κόρινθο και μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά της - εργαζόταν ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο στις Κεχριές. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου