ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Απαγωγή βρέφους από τον παππού του - Το πούλησε μέσω Facebook!!!


Ένας επιχειρηματίας έδωσε 14.750 δολάρια για να το αγοράσει!


Πηγή: newsbeast.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 24 Απριλίου 2013Τη σύλληψη του 47χρονου Φερόζ Χαν ανακοίνωσε η αστυνομία στην Ινδία, ο οποίος πούλησε μέσω Facebook το νεογέννητο εγγονό του σε επιχειρηματία. Ο 47χρονος κατηγορείται ότι απήγαγε τον εγγονό του αμέσως μετά τον τοκετό λέγοντας στην κόρη του ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με μια νοσοκόμα και έναν βοηθό εργαστηρίου στο μαιευτήριο, έβαλαν αγγελία με φωτογραφίες στο Facebook για να πουλήσουν το αγοράκι.

Επιχειρηματίας από το Νέο Δελχί προσέφερε 800.000 ρουπίες (14.750 δολάρια) για το βρέφος.

Οι έρευνες απέδωσαν και η αστυνομία εισέβαλε στην κατοικία του Χαν και βρήκε το αγοράκι, το οποίο παραδόθηκε στην μητέρα του, που είναι χωρισμένη. Η νέα γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της. Εκτός από τον Χαν και τους δύο εργαζόμενους στο μαιευτήριο συνελήφθη ο επιχειρηματίας και ακόμα ένας άντρας που λειτούργησε ως μεσάζων στην συμφωνία. Σύμφωνα με τα δικαστικά στοιχεία οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απαγωγή και σήμερα θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου. Αν κριθούν ένοχοι θα τους επιβληθεί ποινή επταετούς κάθειρξης.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου στο σκάνδαλο διακίνησης παιδιών. Δεκάδες χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο πωλούνται κάθε χρόνο στην Ινδία είτε για να υιοθετηθούν ή για να πέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Πολλά καταλήγουν σκλάβοι ή αναγκάζονται να δουλεύουν σε κυκλώματα επαιτείας. Το 2011 η ομοσπονδιακή αστυνομία της Ινδίας ενημέρωσε την δικαιοσύνη για 815 παράνομες οργανώσεις με περισσότερα από 5.000 μέλη του εμπλέκονται σε απαγωγές παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου