ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Τεστ DNA αποκάλυψε το βιαστή 13χρονης στην Πάτρα


Έμεινε έγκυος στα 13 από τον βιαστή της - βαριά καμπάνα σε 58χρονο

Με test DNA απεδείχθη ότι το παιδί ήταν δικό του


Πηγή: patrastimes.gr
Ημερομηνία: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013Έμεινε έγκυος από τον 58χρονο σήμερα βιαστή της σε ηλικία 13 ετών. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει πριν μερικά χρόνια την Ηλεία και αναβίωσε στο Πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων Πατρών. Σήμερα η κοπέλα είναι 18 ετών και ξανάζησε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο και φίλο της οικογένειάς της πήγε σπίτι της και στη συνέχεια στο δωμάτιο της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων της και τη βίασε. Η κοπέλα αρχικά δεν είπε τίποτα γιατί φοβόταν, αλλά μετά από καιρό όταν κατάλαβε πως ήταν έγκυος και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ομολόγησε στους γονείς της τι της είχε συμβεί. 

Η 13χρονη τότε υπεβλήθη σε τεστ DNA όμως απέβαλε μετά την διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης. Αποδείχθηκε όμως από το τεστ πατρότητας ότι πατέρας του εμβρύου ήταν ο βιαστής της. Ο κατηγορούμενος δήλωσε πως όλα έγιναν με τη θέληση της ανήλικης και πως διατηρούσαν σχέση. Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 9 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου