ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι η Whitney Ηouston δεχόταν εκβιασμούς


Επιστολές από θαυμαστές δημοσιοποίησε το FBI


Πηγή: newsit.com.cy
Ημερομηνία: Τρίτη 5 Μαρτίου 2013



Η 48χρονη Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε, πριν από ένα χρόνο νεκρή στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς και το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι τα αίτια του θανάτου ήταν υπερβολική δόση κοκαΐνης -ήταν γνωστή η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά- σε συνδυασμό με προβλήματα καρδιάς.

Σε πρόσφατη έρευνα το FBI ερευνώντας αρχεία που αφορούσαν τη ζωή της, αποκάλυψε ότι η σταρ του πενταγράμμου δεχόταν απειλές για τη ζωή της επί σειρά ετών. Από το 1992, περίοδος κατά την οποία ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή R&B Μπόμπι Μπράουν, δεχόταν απειλητικά ηχητικά μηνύματα και επιστολές, από έναν Ολλανδό, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι ο “Πρόεδρος της Ευρώπης”, ότι έχει αγοράσει τη Βραζιλία, έναντι 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ότι είχε βοηθήσει τον Νέλσον Μαντέλα να κερδίσει τις εκλογές.

Λίγο μετά -κι ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, δηλαδή την περίοδο 1989-1999- η Χιούστον κατήγγειλε ότι κάποιος, πιθανότατα από το οικογενειακό της περιβάλλον, την εκβίασε απαιτώντας 250.000 δολάρια.

Εξετάζοντας τα αρχεία της εν λόγω περιόδου, βρέθηκαν πολλές και διάφορες επιστολές από φανατικούς θαυμαστές της, πολλοί από τους οποίους δήλωναν ερωτευμένοι μαζί της. Ωστόσο, στις 128 σελίδες αναφοράς, που αναρτήθηκε στη ιστοσελίδα του FBI, δε δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για τη ζωή της. Στην ογκωδέστατη αναφορά δίνεται με λεπτομέρειες το περιεχόμενο επιστολών από φανατικούς θαυμαστές της και μία απόπειρα εκβίασης, τη διερεύνηση της οποίας είχε αναλάβει η υπηρεσία. Στα αρχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται και ερωτικές επιστολές που είχαν σταλεί στην τραγουδίστρια από έναν άνδρα από το Βερμόντ, ο οποίος έγραφε ότι "μπορεί να βλάψει κάποιον με κάποια τρελή ιδέα του".

Όπως προκύπτει από δικαστικά στοιχεία, το FBI τον ανέκρινε, αλλά αποφάνθηκε ότι δεν παραβίαζε κανένα νόμο με αυτό τον τρόπο γιατί αυτό που είπε ήταν ότι μπορεί να βλάψει την φήμη της Χιούστον με το να δηλώσει δημόσια τον έρωτά του για εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου